Matbeställning för elev i Tingsryds kommun

LÄS MER

Matbeställningen gäller för dig som går årskurs 7-9 på Dackeskolan eller är gymnasieelev på Wasaskolan. Matbeställningen gäller även för sig som går årskurs 3 på Trojaskolan. Här anmäler du om du vill hämta lunch på någon av valbara skolkök i e-tjänsten under perioden distansundervisning ersätter den ordinarie undervisningen. Maten hämtas ut utomhus vid lastkajen på samtliga kök. 

Lunchen som erbjuds är "lunch 1" enligt Tingsryds kommuns matsedel. För att se matsedeln klickar du här. Har du specialkost så anger du det i tjänsten. 

Beställningen görs för en vecka i taget och fredagarna kl 24.00 är sista tidpunkten för beställningar för veckan därpå förutom för beställningar gällande vecka 4 då sista tidpunkten är söndagen den 24:e januari . Det finns möjlighet att välja vilka dagar man önskar lunch. Det är viktigt att man hämtar ut sin lunch, om man inte har hämtat ut sin lunch två dagar i rad så stryks hela beställningen för veckan. 

För dig som går årskurs 3 på Trojaskolan gäller att beställning ska göras tisdag 4/5 för möjlighet att hämta lunch ons-fre vecka 18. 

 

Följande schema gäller för beställning: 

Lunch vecka 17 beställning öppen mellan 19/4-23/4

Lunch vecka 18 beställning öppen mellan 26/4-30/4

Lunch vecka 19 beställning öppen mellan 3/5-7/5

Lunch vecka 20 beställning öppen mellan 10/5-14/5

Lunch vecka 21 beställning öppen mellan 17/5-21/5

Lunch hämtas i köket på den skola du valt mellan kl 11.00 - 13.00. Maten hämtas ut utomhus vid lastkajen på samtliga kök. Lunchen hämtas personligen och kvitteras ut genom att du visar upp bekräftelse på din beställning. 

 

Frågor om e-tjänsten

Ann Mattson
ann.mattsson@tingsryd.se
076 620 89 88

Fråga om inloggning

Om du loggar in så kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från andra system t.ex. skatteverket.

Du kan även få återkoppling om ärendets status och notifiering om handläggaren behöver mer information.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa