Anslut din verksamhet till Kompiskortet

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Kompiskortet är en möjlighet för personer som har en funktionsnedsättning att tillsammans med en kompis ta del av olika aktiviteter och arrangemang. Kortet innebär att den funktionshindrade betalar som vanligt medan en kompis följer med gratis eller till reducerat pris. Den som följer med kan vara en vän, en släkting eller personal och det behöver inte vara samma person varje gång.
 

Kompiskortet är ett initiativ från Tingsryds kommun med syfte att skapa bättre förutsättningar för personer som har funktionsnedsättning att ta del av kultur, fritids- och idrottsaktiviteter. Med Kompiskortet vill vi stärka och utveckla sociala nätverk, trygghet och förbättra hälsan genom ett rikare utbud av aktiviteter för dessa personer.
 

Genom att ansluta er till Kompiskortet gör ni en viktig insats. Er verksamhet får ingen ersättning för att ni ansluter er. Däremot når ni nya målgrupper och personer som även kan marknadsföra er verksamhet vidare till andra. Ni bestämmer själva hur erbjudandet ska se ute – om det är entréavgifter, medlemskap eller biljetter.

Följande behövs för e-tjänsten

  • Din organisation är verksam inom Tingsryds kommun.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa